Info

Zaterdag 27 mei
Begraafplaats Kovelswade
Koningsweg, naast huisnummer 47 (achter Intratuin)
Utrecht
19 uur hek open, programma van 19.30 tot 00.00 uur

Voor direct contact met de organisatie kun je mailen naar ojvbdw@gmail.com

Meer informatie over Kovelswade vind je hier

Huisregels:

Vervoer
Kom lopend of op de fiets. Op Kovelswade zijn namelijk geen parkeerplaatsen. Op de Koningsweg kan geparkeerd worden, maar dit is beperkt en betaald parkeren.

Drinken en eten
Eigen consumpties zijn niet toegestaan op het terrein. De mannen van Koffie Leute en Rammenas zorgen voor de nodige hapjes en drankjes. We schenken geen alcohol onder de 18 jaar. Bij twijfel kan om je legitimatiebewijs worden gevraagd.

Roken
Het is verboden binnen te roken. Buiten is roken toegestaan. Denk hierbij aan de nabestaanden en gooi je sigaretten niet op de grond, maar in de asbak/prullenbak.

Drugs
We hanteren een zero tolerance beleid op drugs. Het is volgens de Nederlandse wet verboden om illegale middelen als drugs bij je te hebben of te verhandelen. Politie en organisatie hebben het recht bagage hierop te doorzoeken.

Huisdieren
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan op Kovelswade en moeten thuis blijven.

Sluiting
Zaterdag 27 mei om 00:00 uur dient iedereen het terrein verlaten te hebben. Houd bij het verlaten van het terrein rekening met de buren. We willen zo min mogelijk overlast veroorzaken.

Toegangsleeftijd
Er geldt geen minimum adviesleeftijd. Jongere bezoekers dienen te worden begeleid door een verantwoordelijke meerderjarige.

Flyeren
Het is niet toegestaan op het terrein rondom te flyeren of posters op te hangen zonder toestemming van de organisatie.

Aansprakelijkheid
Onder je Voeten, Boven de Wolken kan niet aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel en/of verlies of beschadiging van goederen.

Respect voor de omgeving
Kovelswade is een bijzondere, groene, rustige oase midden in de stad die vraagt om ontdekt te worden. Maak deze avond vooral een mooie wandeling, maar blijf binnen de paden. Een mooie plek als deze vraagt daarnaast vooral om respect, dus hou het leuk en gedraag je passend!

Tot slot
Deze regels zijn bindend en overtreders lopen het risico van het terrein te worden verwijderd.