Het programma is compleet

Met de Vlaamse woordkunstenares Julie Mughunda is het programma van Onder je Voeten, Boven de Wolken compleet. En wat zijn we er blij mee! Inmiddels is het bijna zover. Onder je Voeten, Boven de Wolken is voor iedereen die iemand mist én voor degenen die juist niets willen missen. Voor iedereen die het gevoel heeft onsterfelijk te zijn én voor degenen die juist waarde hechten aan onze tijdelijkheid. Voor iedereen die zijn kop liever in het zand steekt én voor degenen die er af en toe wel bij stil staan. Kortom, Onder je Voeten, Boven de Wolken is voor iedereen die ook maar iets met de dood heeft. Eigenlijk voor iedereen dus. Wees welkom!

PG

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s