De eerste namen

We zijn er trots  op Joachim Duyndam te mogen verwelkomen. Deze hoogleraar Humanisme en Filosofie komt vertellen over verjaren en de zoektocht naar de zin van het leven. Ook verheugen wij ons nu al op hoe het werk Verzonken hoofd van kunstenaar Felipe van Laar in de indrukwekkende omgeving van begraafplaats Kovelswade tot zijn recht zal komen. De Amsterdamse songwriter Pitou, met haar opvallende stem, bijzondere composities en gebruik van vocale harmonieën als instrument op zich, komt haar intieme, kale en vooral prachtige folkliedjes delen. Zwerfbioscoop Opgedoekt vertoont films die het verdienen gezien te worden, en dit keer zal Kovelswade de inspiratiebron voor de programmering zijn. Verder kun je bij Koffie Leute aanschuiven voor een bakje troost met kleffe cake, en verzorgt Rammenas – Roots Rock Kitchen een bijpassend hiernamaaltje.

Lees hier meer over het programma.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s